Zona de foodcourt a Iulius Mall Cluj dispune de o terasă generoasă, unde îți poți petrece timpul liber cu familia, prietenii sau colegii. Cu peste 60 de mese și o capacitate de 250 de locuri, spațiul special amenajat în aer liber le oferă clienților o incursiune culinară pe întreg mapamondul prin intermediul zecilor de locații cu specific internațional. Preparatele sunt achiziționate din interior, în regim to go, și pot fi savurate pe terasă. Consumul de mâncare și băuturi nu este permis în interior.

Zona de foodcourt a Iulius Mall a fost reamenajată pentru siguranța clienților

Contextul s-a schimbat, dar restaurantele din foodcourt și-au păstrat standardele de calitate și gustul. Siguranța ta este pe primul loc, astfel că sunt respectate măsurile de distanțare fizică și de protecție, mesele sunt dezinfectate periodic și sunt amplasate la o distanță de cel puțin doi metri, personalul poartă măști și mănuși, iar tu poți împărți masa cu maximum încă trei prieteni și ai la dispoziție facilități pentru igienizarea mâinilor.

Măsurile de protecție sunt implementate și în mall, unde magazinele te așteaptă cu Welcome Back Sales. Pentru siguranța clienților au fost reorganizate fluxurile de acces, la intrare s-au instalat termoscannere pentru monitorizarea temperaturii, dispensere cu dezinfectant și covoare impregnate cu substanțe active, sistemele de ventilație introduc 100% aer proaspăt și în mod frecvent se efectuează acțiuni de dezinfecție generală. Pentru menținerea distanțării fizice, s-a implementat și un sistem de tracking, care permite raportarea densității în timp real, dar și un program video online pentru ca tu să vezi gradul de ocupare în mall și parc. De asemenea, este semnalistică ce evidențiază păstrarea distanței fizice, pe suporturile media sunt afișate recomandările pentru vizitatori, care vizează respectarea măsurilor de siguranță, iar masca de protecție este obligatorie în mall.

După sesiunea de shopping și pauza de la food court, te poți bucura de vară și în cadrul natural din Iulius Parc. Pentru siguranța ta și a celor din jur, Iulius Mall Cluj recomandă să plătești cu ajutorul cardului, să păstrezi distanța față de ceilalți și să îți iei toate măsurile de protecție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *