În perioada 10-11 Mai 2018, la Cluj-Napoca vor avea loc Zilele învățământului preșcolar clujean, ediția a V-a.

Prima zi va debuta cu prezentarea Proiectului național de educație pentru schimbare Curcubeul schimbării și a proiectului național de educație financiară De la joc… la educaţie
financiară
, cu vizitarea expoziției cu lucrările participante la aceste proiecte și va continua cu sesiunea de lucrări științifice reunite sub egida celor două proiecte majore.

Vineri, 11 Mai 2018, va fi o zi a bucuriei, dedicată programului județean Primăvara copiilor aflat la a XIII-a ediție, care se va desfășura la Centrul de Cultură Urbană Casino din Cluj-Napoca). Între orele 9:30 și 16:00 copiii din grădinițele și din școlile clujene își vor dezvălui talentele artistice, într-un spectacol încântător de dans, muzică și culoare. Ca o noutate a acestui an, menționăm prezența copiilor din ciclul primar care, începând cu această ediție, se alătură micuților din grădiniță.

Primăvara Copiilor este un proiect educaţional menit să înfrumuseţeze diversitatea activităţilor organizate de unitățile de învățământ preuniversitar şi să încununeze efortul depus atât de către copii, cât şi de cadrele didactice în transmiterea şi însuşirea unor valori cultural-artistice şi sociale. Prin participarea copiilor la activitățile organizate în cadrul acestui proiect, se dorește atât dezvoltarea potențialului lor creativ, cât și stimularea expresivității, a spontaneității și de ce nu, descoperirea talentului celor mici. Mai mult, întrucât întreaga manifestație se află sub semnul celebrării a o sută de ani de la Marea Unire, copiii ne vor surprinde și cu interpretarea unor cântece patriotice și cu recitarea unor poezii dedicate acestui mare eveniment.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top