În perioada 24-28 Septembrie, în Cluj-Napoca vor avea loc Zilele Bibliotecilor de cartier, ediția a XXII-a.

Zilele Bibliotecilor de cartier (2018)

În această perioadă se vor organiza întâlniri cu scriitori clujeni, prezentări de carte, ateliere de creativitate, cursuri de limbi străine și programare, vizite colective ale elevilor de la şcolile din cartiere, audiţii şi vizionări, spectacol de teatru pentru copii și altele.

De asemenea, cu ocazia Zilelor Bibliotecilor de Cartier, Filiala Traian Brad sărbătorește 40 de ani de la înființare. Filiala situată în cel mai mare cartier al urbei își așteaptă utilizatorii cu întâlniri cu scriitori și ilustratori de carte (Gențiana Groza, Amedeia Neamțu și Adrian Barbu), spectacolul Micul Prinț – spectacol prezentat de Teatrul Apetit, prezentarea Aromoterapia și sănătatea – uleiuri esenţiale pentru copii, susținută de aromoterapeut Sandra Lădar și multe alte surprize.

Totodată, noua Filială Grigorescu, situată pe strada Donath, numărul 138, își așteaptă cititorii într-un spațiu modern și primitor cu facilități pentru toate vârstele.

Cei interesați sunt așteptați, așadar, la filialele Traian Brad, Zorilor, Kogălniceanu, Grigorescu, dar și la sediul central să (re)descopere biblioteca.

Biblioteca Judeţeană Octavian Goga din Cluj-Napoca îndeplinește un rol vital în comunitate, contribuind la dezvoltarea personală a utilizatorilor prin educaţia formală, educaţia pe tot parcursul vieţii, activităţile desfăşurate după încheierea orelor de şcoală, cultura informaţiei, activităţi de petrecere a timpului liber sau acces la informaţii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *