Începând de azi, oricine caută un loc de cazare pentru perioada festivalului UNTOLD, va găsi cel puțin o opțiune care să îi fie pe plac.

Zece mii de noi locuri de cazare, disponibile pentru UNTOLD (2019)

Fanii festivalului care nu au reușit încă să-și rezerve un loc de cazare, o pot face direct de pe site-ul UNTOLD, la secțiunea Accommodation. Peste zece mii de locuri de cazare, dintre care și în căminele studențești din Cluj-Napoca, sunt deja disponibile.

În CAMPUSUL UNTOLD, fanii vor avea posibilitatea să se cazeze în camere cu două sau cu patru paturi în căminele Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) și ale Universității Tehnice (UTCN). Camerele de cămin vor avea pază pe tot parcursul șederii și recepție non-stop.

Opțiuni disponibile:

  • Camere Premium (Cămin USAMV) – 2.800 lei + taxe/ patru nopți – baie proprie, două persoane în cameră
  • Camere Confort (Cămin UTCN) – 1.800 lei + taxe/ patru nopți – baie proprie, patru persoane în cameră

Mai multe informații despre facilitățile fiecărei opțiuni de cazare găsiți pe untold.com/accommodation. După epuizarea locurilor de cazare, organizatorii vor suplimenta cu noi opțiuni.

Organizatorii festivalului alături de clujeni își doresc să reconfirme faptul că orașul Cluj-Napoca este unul dintre cele mai prietenoase orașe din Europa. În acest sens, toți clujenii care își doresc să ofere un spațiu de cazare turiștilor pe perioada festivalului (de la apartamente pana la case), pot să trimită detaliile despre posibilitățile lor de cazare pe mailul cazare@untold.com, urmând ca organizatorii festivalului să promoveze aceste variante în rândul celor care vor ajunge în acest an la Cluj-Napoca.

În plus, turiștii au la dispoziție și deja celebra platformă Adoptă un UNTOLD-ist. În ultimii doi ani peste trei mii de participanți, veniți din țară sau din străinătate, au fost adoptați de clujenii care și-au deschis cu mare drag ușa și canapeaua.

Festivalul UNTOLD va avea loc în perioada 1-4 August 2019, la Cluj-Napoca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *