Wizz Air lansează două rute noi din București și Cluj-Napoca

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa centrală şi de est şi una dintre companiile aeriene cu cea mai mare creştere în Europa, anunță lansarea a două rute noi din București și Cluj-Napoca spre Atena.

Wizz Air lansează două rute noi din București și Cluj-Napoca

Zborurile spre Atena, capitala Greciei, vor fi operate din București în fiecare zi de luni, miercuri, joi, vineri și duminică, iar între 15 iunie și 15 septembrie, în vârful sezonului de vară, zilnic, în timp ce din Cluj-Napoca se va zbura în fiecare miercuri și duminică. Biletele încep de la 129 lei (un singur segment, toate taxele obligatorii incluse și bagaj de mână) din București și 179 lei (un singur segment, toate taxele obligatorii incluse și bagaj de mână) din Cluj și se pot rezerva de pe wizzair.com.

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană din România continuă creşterea sa puternică și în 2018, iar anul acesta 8,9 milioane de locuri vor fi puse la vânzare pe rutele sale din țară, cu 17% mai mult decât anul trecut. Tot în 2018 din România au început sau vor începe să opereze 16 noi rute, iar alte trei noi aeronave se vor alătura flotei WIZZ locale, ceea ce face ca numărul total de aparate de zbor să ajungă la 25. În prezent, reţeaua WIZZ din România este formată din 146 de rute spre 21 de țări, inclusiv zborul intern Bucureşti – Cluj-Napoca, iar prețurile încep de la 39.99 lei (un singur segment, toate taxele obligatorii incluse și bagaj de mână).

WIZZ continuă să crească în întreaga Europă, iar în cadrul campaniei #WIZZaroundEurope, cea mai mare creștere operațională din istoria companiei aeriene, în ultimele zile au fost alocate 3 noi aeronave bazelor locale din Marea Britanie și Polonia, Atena s-a alăturat rețelei ca cea mai nouă destinație, iar alte 17 rute au început să fie operate. Per total, între martie și iulie 2018, un total de 21 de aeronave vor fi alocate bazelor WIZZ din Europa, sprijinind 700 de plecări săptămânale suplimentare, precum și lansarea a 70 de noi servicii în întreaga rețea. Expansiunea actuală a WIZZ până în vara anului 2018 reprezintă o investiție de peste două miliarde de dolari, iar șapte sute de profesioniști în aviație se alătură echipei WIZZ pentru a contribui la succesul din ce în ce mai mare al companiei.

Pentru a sărbători expansiunea masivă, clienții sunt invitați să urmărească #WIZZaroundEurope și să găsească multe surprize și concursuri distractive pe pagina de Facebook a companiei. În plus, un pasager norocos ce va călători pe primul zbor operat de fiecare dintre cele 21 de noi aeronave va câștiga un voucher Wizz Air în valoare de o mie de euro. Voucherele vor fi ascunse sub un loc selectat la întâmplare, oferindu-i câștigătorului posibilitatea de a explora în continuare destinațiile din rețeaua Wizz Air.

Acesta este un
moment special pentru Wizz Air și clienții săi, pe măsură ce continuăm să extindem rețeaua noastră în întreaga Europă. Pasagerii din România au acum oportunitatea de a explora Atena și împrejurimile acesteia la cele mai mai mici tarife WIZZ și de a călători cu una dintre cele mai tinere flote din Europa. Suntem convinși că nouă destinație va fi mai mult decât apreciată de către călătorii noștri dornici de a vizita unele dintre cele mai interesante destinații pe care le oferă rețeaua Wizz Air
, a declarat Sorina Ratz, Wizz Air head of corporate communications.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top