Wizz Air își suplimentează rețeaua din Cluj-Napoca

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa și cea mai sustenabilă din punct de vedere ecologic pe plan global, anunță că va relua operațiunile pe patru rute din Cluj-Napoca, către Nisa, Catania, Larnaca și Napoli, din martie 2024.

Wizz Air își suplimentează rețeaua din Cluj-Napoca

În plus, compania aeriană va crește frecvențele pe două rute începând cu luna decembrie a acestui an, apoi pe alte șase rute din martie 2024.

Wizz Air oferă o gamă largă de rute la prețuri reduse din orașul transilvănean către cele mai atractive țări și metropole din Europa și Orientul Mijlociu, cu un total de 41 de destinații din 16 țări. În contextul cererii în creștere așteptate pentru călătoriile din următorul sezon al sărbătorilor de iarnă și pe parcursul anului viitor, Wizz Air dorește să ofere pasagerilor mai multe zboruri.

În primăvara anului viitor, vor fi reintroduse rutele către Nisa, Catania, Larnaca și Napoli, oferind mai multe opțiuni convenabile de zbor pentru sezonul estival. Wizz Air va opera spre aceste destinații de două ori pe săptămână.

În plus, începând din decembrie 2023, pasagerii din Cluj-Napoca și împrejurimi vor putea zbura mai des către Milano Bergamo și Bruxelles Charleroi, la timp pentru a-și vizita prietenii și familia în timpul sărbătorilor de iarnă. Din martie 2024, vor fi disponibile mai multe zboruri și pe rutele care leagă Cluj-Napoca de Milano Bergamo (o nouă creștere a frecvenței), Malaga, Barcelona, Bologna, Basel-Mulhouse-Freiburg, Roma Ciampino și Madrid.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top