În perioada 4-6 Mai 2018, la Muzeului de Artă din Cluj-Napoca va avea loc târgul intitulat WineUp Fair in Transylvania, ediția a IV-a.

WineUp Fair in Transylvania

WineUp Fair in Transylvania își deschide porțile cu 42 de expozanți, producători și importatori, care își vor expune și promova vinurile. Vizitatorii târgului vor putea să deguste peste 450 de vinuri și să discute în amănunt cu proprietari de crame, oenologi, brand ambasadori, producători și importatori care vin la Cluj-Napoca să câștige vizibilitate prin calitatea produselor lor.

WineUp are un un program valoros și ofertant de masterclass-uri, o serie specială de evenimente de socializare marca WineUp In The City și o nouă ediție de jurizare WineUp Official Selection.

Partenerul principal, Champagne Laurent-Perrier, va avea două evenimente de prezentare și degustare a portofoliului de șampanii Laurent-Perrier; un masterclass în data de 5 Mai 2018 la Muzeul de Artă în sala Tonitza și o cină gastronomică în data de 4 Mai 2018 la DaVinci Ristorante, ambele susținute de către Nicole Snozzi, brand ambasador Laurent-Perrier.

Prezența la Cluj a unor personalități importante la nivel internațional și național vă dă posibilitatea să participați la o serie impresionantă de prezentări, degustări și cine gastronomice cu teme variate și interesante, multe dintre ele constitue o premieră pentru România. Acestea vor fi susținute de către Adam Pawlowski (master sommelier), Nicole Snozzi (brand ambasador Laurent-Perrier), Baroana Ileana Kripp (proprietar al Cramei Știrbey), Oliver Bauer (proprietar și oenolog al Cramei Bauer), Valentin Ceafalău (brand ambasador Riedel), Fabio Re Export (manager al Grupului Terre Moretti).

Vizitatorii vor putea să-și achiziționeze propria selecție de vinuri preferate, la prețuri speciale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top