UNTOLD susține una dintre echipele de fotbal simbol ale României, FC Universitatea Cluj

UNTOLD anunță cu mândrie că începând din sezonul fotbalistic 2018-2019 devine sponsor oficial al echipei de fotbal FC Universitatea Cluj.

UNTOLD susține una dintre echipele de fotbal simbol ale României, FC Universitatea Cluj

UNTOLD este mai mult decât un festival de muzică, este și un model de bune practici, așa că organizatorii festivalului își doresc să se implice cât mai mult în comunitatea unde s-a născut unul dintre cele mai bune festivaluri din Europa. Stadionul Cluj Arena, casa festivalului UNTOLD va avea începând din acest an o dublă semnificație pentru fanii festivalului dar și pentru suporterii echipei FC Universitatea Cluj. Unul dintre motivele care a stat la baza acestui parteneriat este acela că atât UNTOLD cât și echipa de fotbal FC Universitatea Cluj sunt două branduri născute în orașul de pe malul Someșului și care au reușit de-a lungul anilor să aducă renume național și internațional Clujului.

FC Universitatea Cluj este unul dintre cele mai importante branduri sportive din România, cu suporteri în toată lumea. Echipa are o istorie de peste 99 de ani și este una dintre cele mai frumoase povești din fotbal. FC Universitatea Cluj a adoptat un model organizațional modern, inspirat din succesul cluburilor europene de tradiție, deschizând porțile tuturor celor care doresc să facă parte din fenomenul U.

Echipa de fotbal, FC Universitatea Cluj a adoptat o strategie care îmbină valorile izvorâte din istoria de aproape o sută de ani cu aspirațiile tinerilor, pentru a crește noi generații de suporteri care să ducă mai departe tradiția Șepcilor roșii. Echipa se află în fața unui sezon la finalul căruia poate reveni în elita fotbalului românesc.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top