În perioada 28-29 Septembrie 2019, la Complexul de Natație Universitas din cadrul Universității Babeș-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca va avea loc Univer 24 – sărbătoarea înotului, ediția a II-a.

Univer 24 - sărbătoarea înotului

După ce prima ediție a evenimentului a fost extrem de bine primită, găzduind aproape 500 de înotători și, cel mai important, o atmosferă deosebită, ne ținem de promisiunea făcută și Continuăm să înotăm!.

Se plănuiește o ediție specială, Univer 24 – sărbătoarea înotului pentru care avem deja confirmarea participării din partea legendei vii a înotului, Hosszú Katinka, triplă campioană olimpică, campioană mondială și europeană, deținătoarea mai multor recorduri mondiale la înot. Iron Lady ne va adresa câteva cuvinte în deschiderea evenimentului, va lua startul și va înota demonstrativ la fluierul de start al celor 24 de ore de înot, și va împărți autografe.

Anul acesta, doi înotători vor parcurge în premieră proba individuală de înot extrem de anduranță în bazin (24 de ore). Alături de aceștia vor fi nu doar suporterii din tribună, ci și sute de înotători implicați în diversele activități de natație în echipă ce se vor derula pe parcursul tuturor celor 24 de ore. Activitățile planificate încurajează socializarea, spiritul de echipă și practicarea înotului alături de familie și prieteni, ca și componentă a unui stil de viață sănătos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *