Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca găzduiește, în perioada 22-24 Noiembrie 2019, cea de-a XIII-a Conferință Națională a Asociației Psihologilor din România, tema acestei ediții fiind Unitate în diversitate.

Conferința este organizată de Asociația Psihologilor din România în parteneriat cu Colegiul Psihologilor din România și în colaborare cu Facultatea de Psihologie și Știinte ale Educației din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, fiind inclusă în cadrul evenimentelor dedicate Centenarului UBB.

Nu urmărim doar o restartare a APR, ci o restartare care să ardă etapele pierdute, pentru a ne reconecta cât mai rapid la psihologia internațională. Țintim să ne atingem obiectivele stabilite, prin keynote-uri invitate, workshopuri (invitate-mese rotunde și autopropuse) și simpozioane/lucrări științifice (autopropuse), reflectând întreaga diversitate a psihologiei științifice, afirmă prorectorul UBB pentru cercetare, competitivitate-excelență și publicații științifice, Daniel David, președintele Asociației Psihologilor din România și al Conferinței.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *