Un nou sector de drum județean asfaltat

Consiliul Judeţean Cluj aduce la cunoștința cetățenilor din zonă și a participanților la trafic că lucrările de aşternere a covorului asfaltic pe drumul județean DJ 161D Dej – Nireș – Unguraș – Valea Ungurașului au fost finalizate.

Astfel, lucrările de întreținere realizate de către Drumuri și Poduri Județene Cluj s-au derulat pe sectorul de drum județean de la ieșirea din localitatea Nireș (kilometrul 18+021) spre Unguraș (kilometrul 19+240).

Am reușit să asfaltăm acest sector de drum județean într-un termen mult mai scurt decât cel preconizat, de șapte zile. Modernizarea acestuia va determina o îmbunătățire a condițiilor de transport pentru toți locuitorii comunei Unguraș și nu numai, atât din punctul de vedere al siguranței și confortului, cat mai ales al vitezei, participanții la trafic putând să ajungă într-un timp mult mai scurt la Dej și, mai departe, spre municipiul reședință de județ, a precizat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

În completarea și finalizarea lucrărilor de întreținere pe acest sector de drum, în perioada imediat următoare urmează a fi realizate lucrări de balastrare a acostamentelor și de curățire a șanțurilor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top