Universitatea Babeș-Bolyai, împreună cu Asociația Beard Brothers și Auchan Retail Romania, organizează, în perioada 19-23 Noiembrie 2018, cea de-a șasea ediție a campaniei de donare de sânge Donăm împreună, noi dăm startul!.

Campania se va desfășura de luni până vineri, în intervalul orar 7:30 – 13:00, la sediul Centrului Regional de Transfuzie Cluj.

Donăm împreună, noi dăm startul! a devenit deja o tradiție a comunității UBB și, sperăm noi, a întregii comunități clujene. Ajunsă la cea de-a șasea ediție, campania pe care noi am inițiat-o este mai mult decât o simplă campanie de donare. Este un program coerent de informare şi educare pe tema importanței donării de sânge, iar ceea ce ne dorim noi în primul rând este să generăm un comportament firesc și constant în sensul donării de sânge, motiv pentru care peste o sută de studenți ai UBB s-au implicat în această săptămână în promovarea, la nivelul comunității clujene, nu doar a campaniei, ci mai ales a importanței donării de sânge”, a declarat Laura Irimieş, purtătorul de cuvânt al UBB.

În cadrul primelor cinci ediţii ale campaniei organizate de UBB, au donat aproximativ două mii de persoane, sângele unui donator putând salva trei vieţi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *