În perioada 17 Februarie 2018 – 18 Martie 2018, Muzeul Etnografic al Transilvaniei din Cluj-Napoca te invită să vizitezi expoziția intitulată Tradiții nipone.

Tradiții nipone

Expoziția răspunde interesului mereu mai mare față de această cultură exotică și îndepărtată, dorind să ofere vizitatorilor posibilitatea de a interacționa direct cu această lume fascinantă. Se va călători în Țara Soarelui Răsare, cu gândul la cireși înfloriți, admirând o mare varietate de kimonouri și accesorii vestimentare, obiecte ceramice, obiecte din lemn, evantaie, obiecte de ritual, păpuși, săbii, machete și multe alte surprize.

Expoziția se adresează tuturor categoriilor de vârstă, dorind să trezească interesul unui număr cât mai mare de vizitatori, motiv pentru care organizatorii evenimentului propun, pe întreaga durată a expoziției, ateliere de ikebana, origami și pictură japoneză. Atelierele vor fi  susținute de Notorious Learning, prin Patricia Kudo și Cristina Mihaela Pop, care pun cu generozitate la dispoziția publicului și colecțiile personale.

Expoziția este organizată cu sprijinul Ambasadei Japoniei la București și Centrului Cultural Japonez al Universității Babeș Bolyai (Facultatea de Business), precum și al comunității japoneze din Cluj-Napoca. 

Vernisajul expoziției va avea sâmbătă, 17 Februarie 2018, începând cu ora 13:00.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top