Având în vedere finalizarea lucrărilor de închidere a ultimei rampe neconforme din județ – Câmpia Turzii, aceasta aflându-se în procedură tehnică de recepție, Consiliul Județean Cluj reiterează că, în acest moment, toate rampele istorice neconforme de deșeuri din județul Cluj, respectiv cele de la Huedin, Gherla, Turda, Dej (Cetan), Câmpia Turzii și Cluj-Napoca (Pata Rât) sunt închise și ecologizate!

Toate rampele de deșeuri neconforme din județul Cluj sunt închise și ecologizate

În ciuda diverselor comunicări oficiale pe care forul administrativ al județului Cluj le-a realizat pe această temă, s-a constat faptul că acest lucru a fost mai puțin cunoscut factorilor de decizie de la nivelul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor.

Depozitul de deșeuri de la Pata Rât nu reprezintă obiectul unei proceduri de infringement, acesta fiind închis și ecologizat încă de la finele anului 2019!

La momentul actual, niciun depozit din cele enumerate mai sus nu mai poluează, fapt confirmat atât de inspecțiile realizate la fața locului de reprezentanții Gărzii Naționale de Mediu, cât și de inexistența vreunei amenzi emise în acest sens Consiliului Județean Cluj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *