Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania (TiMAF) ajuns la cea de a VII-a ediție, se va desfășura în perioada 9-31 Octombrie 2017, în Cluj-Napoca.

TiMAF revine cu unul dintre cele mai complexe programe artistice și de divertisment din Cluj-Napoca

TiMAF este un proiect ce reunește în cadrul său o serie de activități gândite să atragă tinerii spre diferite forme de expresie artistică. Promovând arta în formele ei cele mai diverse și vizând un public fomat în mare parte din tineri, TiMAF revine cu unul dintre cele mai complexe programe artistice și de divertisment din Cluj-Napoca.

Cea de-a VII-a ediție începe pe 9 Octombrie 2017 și aduce publicului o doză de umor și bună dispoziție, printr-un show de stand-up comedy cu Teo, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca.  Și pentru că vorbim de stand-up comedy, anul acesta, la TiMAF, ajunge și Andrei Ciobanu. Acesta vine pe 14 Octombrie 2017, să prezinte, într-un show inedit de stand-up comedy, cea mai nouă carte a sa: Suge-o Andrei.

Nici iubitorii de teatru nu au fost uitați la această ediție TiMAF. Astfel, miercuri, 11 Octombrie 2017, pe scena Casei de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, actorii Teatrului Aureliu Manea din Turda, vor interpreta, în premieră în Cluj-Napoca, Îndrăgostiții din Ancona, o comedie muzicală în regia lui Andrei Mihalache. 

Toamna aceasta, la TiMAF, publicul clujean are ocazia să-l întâlnească pe Dragoș Pătraru, realizatorul emisiunii TV Starea Nației. Evenimentul are lor pe 13 Octombrie 2017, la Cinematograful Florin Piersic, iar accesul este gratuit.

Seria concertelor din cadrul TiMAF începe pe 14 Octombrie 2017, la Euphoria Music Hall, cu trupa Carla’s Dreams.

Iubitorii de muzică și film au motive de bucurie deoarece Simfonia Filmelor, eveniment aflat la cea de-a V-a reprezentație, revine și în acest an la TiMAF. Cei prezenți se vor putea bucura de un program muzical ce va reuni coloanele sonore ale unor filme celebre, precum: Game of Thrones, Pirates of the Caribbean, Rocky, Lord of the rings, The Godfather , Gladiator, Pulp fiction, The Dark Knight, Schindler’s list și alte surprise.

Născut din dorinţa de a aduce manifestări artistice în mijlocul oamenilor şi de a-i activa ca şi consumatori de cultură, TiMAF promovează o multitudine de exprimări artistice. TiMAF acoperă astfel arte ale spectacolului, arte plastice, arte decorative, literatură, acţiuni artistice interdisciplinare, în cadrul unor evenimente de masă sau specializate, preponderente pentru un public larg, cu intentia de a-l familiariza cu variate domenii ale artei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *