Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) ajunge, în acest an, la cea de-a 18-a ediție. Printre numeroasele surprize pregătite se numără și un proiect special care va fi realizat cu implicarea directă a celor ce formează primul și cel mai fidel public al festivalului: clujenii.

TIFF lansează, începând de astăzi, o inedită acțiune de casting în urma căreia vor fi selectați cei care vor sărbători alături de festival majoratul. Organizatorii caută tineri născuți și care continuă să trăiască în Cluj-Napoca și care vor împlini vârsta de 18 ani până în data de 31 Decembrie 2019.

Aceștia sunt invitați să trimită până pe 4 Februarie 2019, pe adresa de e-mail 18ani@tiff.ro, patru (patru) fotografii și datele complete de contact (nume, data nașterii, telefon, e-mail), alături de o caracterizare succintă, de maxim trei fraze, în care să includă informații despre cine sunt, ce le place să facă în timpul liber și care sunt filmele lor preferate.

Fondat în 2002, în Cluj-Napoca, TIFF a reușit să devină foarte repede cel mai important eveniment dedicat filmului din România și unul dintre cele mai spectaculoase evenimente culturale anuale din zonă. Numai anul trecut festivalul a atras, în cele 13 spații-partenere din oraș, peste 135.000 de participanți și a avut mai mult de 50 de evenimente sold-out. Anul acesta festivalul va avea loc între 31 Mai 2019 și 9 Iunie 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *