Marți, 20 Martie 2018, între orele 11:00 și 17:00, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca va avea loc evenimentul educațional intitulat The Romanian International University Fair (RIUF).

Cauți un program de licență, masterat, doctorat sau MBA în străinătate și / sau în România? Sau pur și simplu vrei să afli mai multe despre sistemele de învățământ din peste zece țări? Vino la RIUF, află totul despre programele de studiu din România și din străinătate și poți deveni unul dintre cei 22.000 de elevi și studenți care aleg în fiecare an să studieze mai departe, după ce i-au cunoscut pe reprezentanții oficiali ai universităților sau au discutat cu studenți și absolvenți români ai universităților prezente la eveniment.

De 13 ani, The Romanian International University Fair (RIUF), cel mai mare târg internațional de universități din Europa de Sud Est, este locul în care peste 220.000 de elevi, studenți, profesori și părinți au ajuns față în față cu reprezentanții a peste 150 de universități din întreaga lume.

Ce găsești la RIUF?

CONSILIERE GRATUITĂ. Știi că vrei să pleci la studii în străinătate, dar nu îți e clar care sunt pașii următori? Consilierii educaționali te așteaptă la RIUF, unde poți sta de vorba cu ei, ca să te ghideze apoi de-a lungul întregului proces de aplicare.

UNIVERSITĂȚI DIN TOATA LUMEA. Peste 120 de expozanți unici te așteaptă în fiecare an la RIUF. Asta înseamnă universități de pe patru continente și din peste 15 țări care ajung în România să îți ofere mai multe informații despre ce înseamnă să fii student internațional. Tot la RIUF te poți întâlni și cu cele mai apreciate universități din țară.

BURSE ȘI FINANȚĂRI. La RIUF poți afla informații despre fonduri de burse de peste 3.000.000 Euro, dar și despre surse alternative de finanțare pentru studenții români și internaționali. Reprezentanții universităților și consilierii educaționali îți pot oferi la eveniment informațiile de care ai nevoie.

CONFERINȚE ȘI SEMINARII. RIUF YouForum este conferința care te ajută să afli ce carieră sau program de studiu ți se potrivește, înspirându-te de la peste 70 de invitați din domeniul IT, business, management, medicină, arte, sau televiziune. În același timp, în cadrul seminariilor, poți interacționa direct și cu reprezentanții celor mai căutate universități din România și din străinătate. Evenimentul vine în completarea RIUF-The Romanian International University Fair.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *