Taksim – Flavours of Istanbul a deschis prima locație din Cluj la VIVO!

Taksim – Flavours of Istanbul s-a extins cu prima locaţie din Cluj la VIVO!. Clienţii centrului comercial se pot bucura de o experiență culinară orientală autentică, ghidată de bucătari turci, care îi duce cu gândul la Marele Bazar.

Taksim - Flavours of Istanbul a deschis prima locație din Cluj la VIVO!

Povestea Taksim – Flavours of Istanbul este una scurtă, dar plină de success.

Taksim este inspirat din viața cotidiană a Istanbulului, atât în ceea ce privește meniul, cât și designul locațiilor ce amintesc de Marele Bazar.

Brandul oferă clienţilor o incursiune în arta culinară orientală, ghidată de bucătari turci, printr-o interpretare modernă a rețetelor tradiționale, cunoscute și apreciate la nivel modial. Meniul Taksim, proaspăt și natural, se diferențiază prin atenția față de ingredientele utilizate, fiind o alternativă sănătoasă la mâncarea de tip fast-food. Acesta surprinde prin rețetele complexe, dar și prin diversitatea ingredientelor folosite: condimente, legume uscate, sosuri speciale și o gamă variată de semințe, alune și nuci, ingrediente importate periodic, direct din capitala Turciei.

Întregul concept Taksim este conturat în jurul a trei idei fundamentale și anume:

  • We are natural – utilizarea ingredientelor natural ce respectă în același timp standardele de calitate internaționale;
  • We are tasty – gustul aparte ce este obținut prin combinarea atentă a ingredientelor și condimentelor tradiționale turcești;
  • We are healthy – folosirea exclusivă a produselor proaspete, gătite prin tehnici specifice care le păstrează aroma și proprietățile nutritive.

Noul restaurant Taksim este situat în zona food court din VIVO! Cluj-Napoca.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top