Pe parcursul anului universitar 2020-2021 Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) organizează prima ediție a proiectului Student to Student Team (STS).

Ca parte a programului, Centrul de Carieră, Alumni și Relația cu Mediul de Afaceri, Centrul Student Expert împreună cu Fundația UBB au organizat Concursul Xmas Party – Fii și tu erou! În seria de provocări au participat atât bobocii, cât și mentorii lor din ani mai mari. Pe parcursul celo să studieze împreună, precum și să adopte un stil de viață mai conștient și mai sănătos. Au avut ocazia să afle și despre oportunitățile de dezvoltare pe care UBB le oferă în mediul online și să participe la diferite activități extracurriculare.

Primele șapte echipe au avut ocazia să ajute șapte studenți care au dificultăți în a participa la studiile online din cauza lipsei echipamentelor necesare, în numele lor fiind donate cinci laptopuri și două căști cu microfon.

Sperăm ca această serie de provocări să fie începutul unei tradiții în care studenții universității să dea dovadă de solidaritate și altruism pentru a se ajuta unii pe alții, formând o adevărată comunitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *