Joi, 26 Septembrie 2019, Consiliul Județean Cluj a găzduit ședința Adunării Generale a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Eco-Metropolitan Cluj.

Scopul principal al întâlnirii conduse de președintele ADI și vicepreședinte al forului administrativ județean, Marius Mînzat, a fost acela de a analiza stadiul la zi al licitației publice destinate delegării, prin concesiune, a serviciilor de colectare și transport al deșeurilor municipale, precum și operarea și administrarea stațiilor de transfer.

Ne dorim să operaționalizăm cât mai rapid întregul sistem, știm cât de important este pentru toți clujenii. În ceea ce privește licitația, aceasta a fost pregătită temeinic și decurge bine. În același timp, îmbucurător e faptul că lucrările de la CMID avansează rapid, mobilizarea e impresionantă iar toate întârzierile au fost deja recuperate, a declarat Marius Mînzat, vicepreședintele Consiliului Județean Cluj

După recenta publicare în SICAP a documentației, ofertele pentru contractele aferente celor trei loturi pot fi depuse la sediul ADI Eco-Metropolitan până în data de 30 Octombrie 2019, acestea urmând a fi evaluate atât din punct de vedere financiar, cât și tehnic. Valoarea totală estimată a acestora este de 820.915.345,22 lei, fără TVA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *