Marți, 5 Decembrie 2017, începând cu ora 18:00, la Cărturești din Platinia Shopping Center (Cluj-Napoca) va avea loc atelierul creativ pentru familii intitulat Șosete decoative de Crăciun.

Șosete decoative de Crăciun

Cum ar fi ca anul acesta să-l așteptați pe Moș Nicolae cu niște șosete-saci, frumoase și încăpătoare, în care să-și deșerte cadourile? Și pe care apoi, de Crăciun, să le atârnați de șemineu sau să le puneți sub brad ca podoabe, de frumoase ce sunt?

Iar dacă aceste decorațiuni sunt create chiar de cei mici, împreună cu părinții lor, credem că bucuria și câștigul sunt chiar mai mari!

Șosetele decorative vor fi confecționate din fetru și decorate cu panglici, benzi textile și forme decupate din diverse materiale și lipite sau cusute cu ațe colorate. Pentru cele mai inspirate alăturări de texturi, putem folosi bumbac, catifea, lână și in.

Așteptăm echipe formate din copii (4+) și părinți. Taxa de participare este de 65 lei /echipă și include toate materialele, echipamentele și instruirea. Putem primi maxim 12 echipe și este necesară înscrierea prealabilă adresa ateliereludoteka@gmail.com.

Atelierele Ludoteka sunt coordonate de arhitecta și creatoarea Flavia Tothpal.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top