Timp de zece zile, Iulius Parc va găzdui o parte din evenimentele organizate de Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF). Filmele momentului, dar și scurtmetraje românești vor fi proiectate pe eranul din parcul de la Iulius Mall Cluj.

Scurtmetraje românești și filmele momentului, pe ecranul Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF) din Iulius Parc Cluj

Zona verde se transformă, începând de vineri, 31 Iulie 2020, până duminică, 9 August 2020, în Iulius Parc Open Air, devenind locație oficială TIFF. Cel mai mare festival dedicat filmului de lungmetraj din România aduce în Iulius Parc producții consacrate în cinematografia națională și internațională. Vineri, ne întâlnim și vizionăm pelicula Willow, în care genul dramatic se împletește cu cel dark fantasy. Martin Eden ne aduce împreună sâmbătă, iar duminică, Heroic Losers va avea grijă de buna noastră dispoziție. Desfacem pungile de popcorn, în fiecare seară de la 21:30, când încep filmele.

Prima săptămână din luna august este marcată, în Iulius Parc, cu o serie de scurtmetraje românești. Luni, marți și miercuri vor rula: Idila, Zimnicea, Luna Mea, Saşa și Petre și nu numai.

Joi, 6 August 2020, în premieră națională, documentarul Lemn, care urmărește tăierile ilegale și comerțul cu lemn din România, China, Peru și Rusia, ne va prezenta fenomenul defrișărilor. Vineri,de la 21:30, va rula producția românească Și poate mai trăiesc și azi, care va spune povestea fascinantă a doi îndrăgostiți, iar de la 23:15 va începe proiecția Început. Serile TIFF din Iulius Parc se încheie duminică, 9 August 2020, cu pelicula DAU. Natasha .

Accesul se face pe bază de bilet, pe care îl poți achiziționa de pe site-ul dedicat festivalului. La toate evenimentele, pentru siguranța publicului, se păstrează distanțarea fizică, vor exista fluxuri de intrare și ieșire, vizibil marcate. La intrare, se vor scana biletele, se va efectua un triaj observațional și se va verifica temperatura (non-contact).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *