Școala Royal School in Transylvania a atins cifra de o sută elevi, o piatră de hotar în existența sa

Școala Royal School in Transylvania sărbătorește, după această săptămână, înscrierea a peste o sută de elevi pentru prima dată de când a fost înființată în anul 2015. Școala a fost deschisă oficial de către Alteța Sa Regală, prințul Radu, destinat elevilor care doresc să aibă parte de o educație în stil britanic prin curriculumul Cambridge.

Școala Royal School in Transylvania a atins cifra de o sută elevi, o piatră de hotar în existența sa

Royal School in Transylvania este membru COBIS (Consiliului Școlilor Internaționale Britanice) și acreditat atât de Cambridge Assessment International Education pentru nivelul primar, gimnazial și liceal, cât și inregistrat in Registrul Școlilor Internationale din Romania de ARACIP. Școala oferă educație preuniversitară pentru vârste cuprinse între 4 și 18 ani.

Aceasta este o piatră de hotar importantă pentru Royal School in Transylvania și suntem încântați că atât de mulți părinți ne-au încredințat educația copiilor lor. Deși liceul l-am deschis oficial abia anul trecut școlar, pentru a continua și fructifica munca excelentă a echipei noastre de la ciclul primar, suntem încântați să oferim elevilor șansa de a studia pentru calificările lor Cambridge IGCSE și AS / A Level, a declarat Brendan Clarke Smith, directorul școlii.

Această cifră reprezintă reputația crescândă a școlii în cadrul comunității noastre și subliniază, de asemenea, valoarea oferită prin dimensiunea mică a claselor, cadre didactice dedicate și a educației diferențiate oferite, concentrându-ne pe nevoile reale ale fiecărui elev. Sistemul educațional britanic și calificările Cambridge pe care le oferim sunt recunoscute în întreaga lume pentru calitatea și justețea lor și suntem încântați să putem oferi acest standard în mod exclusiv în regiune. Suntem hotărâți să continuăm dezvoltarea sănătoasă a școlii, păstrând în același timp atmosfera apropiată și foarte prietenoasă, fericită pe care o simțim cu toții când pășim în acest mediu, ajutând elevii să se bucure de timpul lor aici, a declarat Erika Hristea, președintele Fundației School For Europe și președintele Consiliului Guvernatorilor al Royal School in Transylvania.

Royal School in Transilvania are încă locuri disponibile pentru acest an școlar pentru elevi cu vârstele între 4-7 și 11-18 ani. Pentru mai multe informații sau pentru a beneficia de o zi GRATUITĂ a copilul dumneavoastr[ la Royal School in Transylvania.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top