Începând de ieri, 1 Septembrie 2020, cafenelele și restaurantele din incinta Iulius Mall Cluj s-au redeschis.

S-au redeschis restaurantele și cafenelele din incinta Iulius Mall Cluj

Siguranța ta este pe primul loc, de aceea, Iulius Mall Cluj a implementat un pachet complet de măsuri de distanțare fizică și de protecție. Calitatea aerului este foarte importantă, astfel că sistemul de ventilație funcționează cu un procent de 100% aer proaspăt, fără recirculare. În plus, capacitatea de locuri din zona food court a fost înjumătățită, mesele sunt dezinfectate și amplasate la o distanță de cel puțin doi metri, personalul poartă echipament de protecție, iar tu poți împărți masa cu maximum încă cinci prieteni și ai la dispoziție facilități pentru igienizarea mâinilor.

Acum poți savura și în interior o cafea și deserturi artizanale la Quartz by Nescafé, specialitatea Starbucks favorită sau un espresso revigorant de la Sweet Cafe. De experiențe culinare asiatice ai parte la Wasabi Running Sushi, iar dacă pofta te trimite către bucătăria bunicii, trebuie să încerci specialitățile restaurantelor Marty și Casa Dacilor. Dacă tot ce îți dorești este o pizza proaspăt scoasă din cuptor, nu ezita să intri la Pizza Hut.

În continuare, te poți bucura de ultimele zile călduroase și pe terasele restaurantelor, cafenelelor și a food court-ului Iulius Mall Cluj, unde poți îmbina perfect experiențele gastronomice deosebite cu momentele de relaxare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *