Începând de astăzi, 15 Mai 2020, s-au redeschis mai multe locații din Iulius Mall Cluj, cu responsabilitate și grijă față de cei din jur.

S-au redeschis parcul, saloane de înfrumusețare și alte locații din Iulius Mall Cluj

Probabil cel mai râvnit moment pentru mulți este o plimbare în parc sau o pauză de relaxare pe iarbă. Din 15 mai 2020, Iulius își întâmpină din nou vizitatorii, într-un peisaj natural și reconfortant. Gazonul este mai verde ca oricând, copacii au coroane bogate, florile sunt încântătoare, iar soarele este deja prietenos. Pentru a fi cu toții în siguranță, clienții sunt îndemnați păstrați distanța socială și să vă luați toate măsurile de protecție. Relaxarea în parc poate fi însoțită și de o gustare în aer liber, de la Dopamine Experiment.

Frumusețea este expresia unică a fiecărei persoane, dar pentru care avem nevoie de ajutor și din partea specialiștilor. Pentru o tunsoare, un refresh pentru culoarea părului, un tratament facial, pensat, manichiură sau alte servicii de beauty, îți poți face programare la saloanele din Iulius Mall Cluj, care se redeschid. Gett’s Color Bar, Nomasvello și Sunkiss sunt locațiile unde îți poți recăpăta look-ul și strălucirea. Pentru siguranță, sunt implementate măsuri de protecție, precum: realizarea dezinfecției în permanență a spațiilor și echipamentelor, obligativitatea purtării măștilor, păstrarea distanței minime de siguranță, asigurarea substanțelor dezinfectante și respectarea cu punctualitate a programărilor.

Din 15 mai își reîncep activitatea și spălătoria auto Professional One, dar și croitoria Sartoria.

În continuare, ai la dispoziție locațiile cu servicii alimentare, farmaceutice și veterinare deja funcționale. Hypermarketul Auchan îți oferă produsele de strictă necesitate, bunătăți și delicii sunt la Bottega Italiana, Lemnul Verde și Delissima, iar o cafea bună poți savura de la Coffee Beans. Pentru animale de companie funcționează Zoomania, iar Elmafarm te ajută să-ți menții sănătatea. Și magazinul Altex este deschis, în intervalul 10.00 – 20.00, pentru a asigura livrări la domiciliu, iar preparatele preferate de la Noodle Pack pot fi comandate prin platforme delivery.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *