S-a deschis Pârtia Teleschi Feleacu

Vineri, 22 Decembrie 2017, Pârtia Teleschi Feleacu și-a deschide porțile pentru iubitorii de schi și snowboard. Odată cu venirea temperaturilor scăzute, administratorii au amenajat pârtia astfel încât toți clujenii să se bucure de condiții optime pentru practicarea sporturilor de iarnă.

S-a deschis Pârtia Teleschi Feleacu

Programul pârtiei este cel cu care clujenii sunt deja obișnuiți de anul trecut. Totuși pentru zilele festive va fi un orar special pentru perioada următoare, orar special de sărbători.

âmbătă, 23 Decembrie 2017, pârtia va funcționa după orarul normal, urmând ca duminică să fie deschisă până la ora 16:00 (cu posibilitate de prelungire a programului). Luni, 25 Decembrie 2017, pârtia va fi închisă, iar între 26 și 29 Decembrie 2017 pârtia va avea program special.

Prețurile din acest sezon sunt tot de cinci lei fiecare urcare și reduceri pentru pachete cu mai multe urcări: 45 de lei zece urcări, 65 de lei 15 urcări, 80 de lei 20 de urcări. Centrul de închirieri este deschis, oferind iubitorilor sporturilor de iarnă echipament complet de schi și snowboard la prețul de 40 de lei / zi.

Clujenii care vor să se dea cu sania au o alternativă bună în cadrul Fun Park-ului, unde există un traseu de tubing. Tot în Fun Park Cluj, doritorii se pot da în zorbing. Nici cei mici nu au fost uitați: acestia se pot distra în rotondo sau se pot juca în spațiul special amenajat din cadrul parcului de distracții.

La Pensiunea Teleschi, clujenii pot lua masa și se pot reface cu un apres ski la barul pensiunii. Și pârtia de începători este amenajată și își așteaptă elevii. O urcare cu baby-lift-ul costă doi lei.

SnowPark-ul este încă în curs de amenajare și se va redeschide în cursul săptămânii viitoare. Reamintim că accesul în cadrul SnowPark-ului este permis doar cu cască de protecție și protecție de spate.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top