În data de 1 Noiembrie 2018 au fost aprobate HCL numărul 976, 978 și 980 privind aprobarea rețelei școlare a unităților de învățământ de stat și particular preuniversitar, cu personalitatea juridică și cu structurile aferente, de pe raza municipiului Cluj-Napoca, pentru anul școlar 2018-2019.

Royal School in Transylvania, pe lista aprobată a școlilor particulare din Cluj-Napoca

După înființarea în 2014 a fundației School For Europe Foundation care începând cu anul 2015 a deschis și operează școala Royal School in Transylvania, cu un efort îndelungat și susținut, această unitate de învățământ preuniversitar care oferă educație la nivel primar, gimnazial și liceal, figurează pe lista școlilor private  din Cluj-Napoca.

Această recunoaștere vine pe lângă acreditările obținute în anii trecuți (din 2015) de la Consiliul Școlilor Britanice Internaționale (COBIS) și Cambridge Assessment International Education (CAIE, acreditare inclusiv pe liceu, obținută în 2017) și ARACIP (recunoaștere pentru învățământ primar, gimnazial și liceal încă din 2016).

Royal School in Transylvania oferă o educație de tip britanic pentru elevi cu vârste cuprinse între patru și 18 ani.

Calificativele/Diplomele Cambridge pe care le oferă Royal School in Transylvania sunt recunoscute în lumea întreagă și pot fi utilizate pentru înscrierea la universități de top din toată lumea, inclusiv cele din România.
 
Suntem bucuroși să primim această recunoaștere oficială și așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu municipalitatea, pentru beneficiul întregii comunități, a menționat Brendan Clarke Smith, directorul școlii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *