Începând cu data 30 Iulie 2018, Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor de sub autoritatea Consiliului Județean Cluj a introdus programările online în vederea depunerii cererilor pentru eliberarea actului de identitate și stabilirea reședinței.

Crearea acestei noi facilități însemnă pentru clujeni o economie de timp și resurse și, totodată, mai multă predictibilitate și încredere în serviciile oferite de către instituție. Acest nou serviciu online prefațează strategia de informatizare pe care Consiliul Județean o pregătește și care vizează atât programele derulate de forul județean cât și cele aparținând entităților aflate în subordinea noastră, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Dacă până acum cetățenii interesați trebuiau să se prezinte personal la sediul Direcției Județene de Evidență a Persoanelor, pentru realizarea unei programări, începând cu sfârșitul lunii trecute aceștia au opțiunea de a face totul mult mai ușor, prin câteva click-uri.

Desigur, deși această nouă metodă prezintă numeroase avantaje și se preconizează ca multe persoane să o prefere, ea nu va elimina posibilitatea prezentării, în continuare, direct la ghișeu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *