Primăria Cluj-Napoca lansează, sub egida Consiliului Consultativ pentru Antreprenoriat și Inovare în IT, aplicația Cluj Now – notificări oficiale despre oraș

Primăria Municipiului Cluj-Napoca pune la dispoziția locuitorilor orașului și turiștilor o nouă aplicație utilă: Cluj Now.

Prin aplicația Cluj Now, cetățenii și vizitatorii orașului sunt notificați despre evenimentele și lucrările care au loc pe domeniul public al municipiului Cluj-Napoca și care influențează traficul în oraș. De asemenea, prin intermediul acestei aplicații sunt transmise și alte notificări importante de interes public.

Caracteristicile aplicației Cluj Now:

  • permite notificarea utilizatorului aplicației sub formă de notificare push;
  • permite vizualizarea pe hartă în timp real a evenimentelor semnalate prin notificări transmise de municipalitate;
  • permite personalizarea conținutului transmis de municipalitate.

Aplicația Cluj Now este oferită gratuit utilizatorilor de către Primăria Cluj-Napoca și este realizată de compania clujeană Life is Hard, membră a clusterului Cluj IT, sub egida Consiliului Consultativ pentru Antreprenoriat și Inovare în IT.

Municipalitatea, alături de echipa Life is Hard, monitorizează observațiile și sugestiile primite de la cetățeni pe pagina de facebook a municipiului: http://Fb.com/PrimariaClujNapocaRomania/ cu privire la aplicația Cluj Now.

Cu fiecare nou serviciu sau produs oferit cetățenilor care utilizează tehnologia pentru o viață mai ușoară în mediul urban, consolidăm obiectivul Clujului de a fi un adevărat Digital Innovation Hub, un oraș *smart*, a declarat Emil Boc, primarul Municipiului Cluj-Napoca.

Clusterul Cluj IT a decis să sprijine acest proiect inițiat în cadrul Consiliului Consultativ pentru Antreprenoriat și IT pentru că este unul care poate să îmbunătățească calitatea vieții tuturor celor care trăim aici. Este până la urmă un proiect pentru comunitatea largă a urbei noastre și care sperăm să fie replicat în cât mai multe orașe din țară. Mulțumesc și pe această cale companiei Life is Hard că a investit resurse importante pentru realizarea aplicației, a declarat Andrei Kelemen, director executiv Cluj IT Cluster.

Erik Barna, : „Considerăm că este normală implicarea noastră ca și companie locală în viața comunității urbei. Acest demers se aliniază perfect culturii organizaționale și motto-ului după care ne ghidăm „Work Soft”. Proiectul inițiat de Primărie ni s-a părut interesant și cu impact pentru comunitate, iar noi având competențele necesare, am decis să ajutăm la concretizarea acestuia prin aplicația Cluj Now, a declarat Erik Barna, CEO Life is Hard.

Aplicația Cluj Now este disponibilă pentru dispozitivele mobile cu sisteme de operare Android și iOS.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top