Anul acesta la Cluj-Napoca se scrie istorie. Agenția Open (owpn) deschide porțile primei școli gratuite de DJ din România.

Prima școală gratuită de DJ din România

Între 1 și 5 Mai 2019, Argatu’, DJ Shiver, DJ Wicked, Dora Pop, Horace Dan D, IV-IN, Marius Mariș si Slim Rocka își vor schimba job-ul de zi cu zi pentru a deveni profesori pentru 30 de tineri.

/Form Space se va trasforma din locul unde sute de oameni merg la party, în cea mai non-conformistă școală. Timp de patru zile poți avea materia care nu intră, încă, în curricula școlară și cei mai neobișnuiți profesori. De la artiști care urcă pe scenele mari din România în față a sute și mii de oameni, până la persoane cu o bogată experiență în domeniul evenimentelor.

Cei 30 de tineri vor avea oportunitatea de a-și descoperi și dezvolta abilități pe care nu le pot învăța la școală sau dintr-un tutorial de pe Internet. Pentru că a fi DJ înseamnă mai mult decât partea tehnică, vom vorbi și despre pasiune, inteligență emoțională, dezvoltarea empatiei și a muncii în echipă.

Dacă ai între 14 și 20 de ani, ești pasionat de tot ce ține de această lume, a muzicii, ești așteptat la prima școală de DJ din România. Intră pe school.owpn.space și completează formularul.

Toate costurile evenimentului, inclusiv transport, cazare și mese, vor fi suportate de către organizatori. Ne dorim astfel să oferim șansa unor tineri să experimenteze și să învețe tehnici și practici din experiențele invitaților și să aibă posibilitatea să mixeze pe aparate profesionale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *