Prima generaţie de cursanţi EMBA a ajuns la momentul absolvirii

Prima generație de cursanți ai EMBA University of Hull din România, singurul Executive MBA 100% britanic din ţara noastră, va marca, în data de 10 Octombrie 2017, încheierea studiilor printr-o ceremonie care va reuni absolvenții primei generații, cursanții actuali și partenerii programului.

Ceremonia de absolvire va fi urmată de un eveniment de networking, Universitatea Hull urmând să fie reprezentată de prorectorul Glenn Burgess, prodecanul Școlii de Business – Claire Hookham Williams și directorul programului MBA – Nick Snowden.

O parte dintre absolvenți au participat, în luna iulie a acestui an, și la ceremonia de absolvire organizată de Universitea Hull în campusul din Marea Britanie.

Prima generație de cursanți EMBA din Cluj a obținut cele mai bune rezultate pe plan internațional dintre toți absolvenții care încheie acum studiile EMBA University of Hull în Marea Britanie, Hong Kong, Singapore și Bahrain.

Cei 26 de cursanți din prima grupă a Școlii de Business din Cluj au parcurs 12 module susținute de profesori străini o dată la 6 săptămâni. Diploma de absolvire acordată de University of Hull este recunoscută internațional, cursanții alăturându-se astfel unei comunități globale de alumni cu peste 28.000 de membri din 150 de țări.

Școala de business britanică a fost lansată la Cluj-Napoca în anul 2015, iar partenerii proiectului sunt: Universitatea Babeș-Bolyai, The University of Hull, Banca Transilvania și Electrogrup. Programul este acreditat internațional de The Association of MBAs și de The Association to Advance Collegiate Schools of Business.

În prezent, la EMBA The University of Hull studiază peste 50 de manageri și antreprenori români și străini de top și middle management.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top