Sâmbătă, 7 Octombrie 2017, începând cu ora 19:00, Teatrul Naţional Lucian Blaga din Cluj-Napoca te invită la Studioul Euphorion unde va avea loc spectacolul intitulat Playlist de Constantin Cristian Buricea Mlinarcic.

Playlist

Regia: Tudor Lucanu. Scenografia: Tudor Lucanu. Maestru de lumini: Jenel Moldovan. Regia tehnică: Arhidiade Mureşan. Operator lumini: Ionuț Maier. Sonorizare: Vasile Crăciun. Proiecţii video: Vlad Negrea. Sufleor: Ana Maria Moldovan.

În distribuție: Emőke Kató, Ovidiu Crişan, Sânziana Tarţa, Mihai Florian Nițu, Adrian Cucu și Matei Rotaru.

Playlist este o poveste derulată de-a lungul a nouăsprezece ani – între 1989 și 2008 – a unei familii româno-maghiare, trecute prin epoca de aur, cu alte cuvinte fără lumină, căldură, cu alimentele raționalizate și ajunse, în cele din urmă, în plină democrație. O democrație în care vechii securiști sunt acum oameni de afaceri prosperi, iar atunci când sunt demascați, e firesc să nu recunoască: Nu sunt decât un biet om de afaceri implicat până peste cap în schimbarea la față a țării noastre….

Despre acest spectacol, regizorul Tudor Lucanu declară: Playlist este istoria unei familii mixte care începe în comunismul românesc și se adaptează treptat la noile forme sociale. Playlist este o istorie recentă. O istorie care ne-a schimbat și care continuă să ne schimbe cu sau fără voința noastră. O istorie pe care nu ai cum să o controlezi, ci care mai degrabă te controlează ea pe tine. O istorie subjugată manipulării de orice fel.

Durata spectacolului: o oră și jumătate.

Recomandare de vârstă: 14+.

Acces: 20 lei / 25 lei. Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de reducere, respectiv zece lei biletul.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top