Peste 28.000 de abonamente UNTOLD (2018) vândute până în acest moment

Deși mai sunt opt luni până la a patra ediție a festivalului UNTOLD, interesul pentru abonamente depășește orice așteptări. Zeci de mii de fani își doresc să-și asigure un loc pentru unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din Europa.

Peste 28.000 de abonamente UNTOLD (2018) vândute până în acest moment

Pentru a doua rundă de vânzare care a avut loc marți, 28 Noiembrie 2017, organizatorii au anunțat că vor fi disponibile doar cinci mii de abonamente, însă datorită interesului foarte mare din partea fanilor, reprezentanții UNTOLD au hotărât să suplimenteze numărul acestora. Dorința organizatorilor a fost de a acorda posibilitatea fanilor înregistrați să profite de prețul special de 449 de lei plus taxe. Astfel, peste 13.000 de abonamente UNTOLD (2018) au fost cumpărate în cea de-a doua etapă de vânzare.

În prima etapă de vânzare s-au epuizat 15.000 de abonamente. Și atunci, organizatorii au anunțat că vor fi disponibile doar zece mii de abonamente, însă numărul extrem de mare de fani care doreau să-și asigure locul pentru UNTOLD (2018) i-a facut pe reprezentanții UNTOLD să crească numărul acestora. Așadar, până în acest moment peste 28.000 de abonamente au ajuns la cei mai înfocaţi fani UNTOLD.

Organizatorii vor anunța când se vor pune în vânzare următoarele abonamente pentru UNTOLD (2018). Abonamentele la preţul întreg de 650 de lei plus taxe vor fi disponibile doar din februarie 2018.

Fanii care își achiziționează abonamente pentru festival pot consulta și opțiunile de cazare care vor fi disponibile din luna ianuarie 2018.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top