Sâmbătă, 11 Noiembrie 2017, începând cu orele 11:00 și 12:30, Reactor de creație și experiment din Cluj-Napoca te invită la spectacolul de teatru pentru copii intitulat Pădurea Fermecată.

Pădurea Fermecată

Retroproiecții și background design: Maria Brudașcă. Suport creativ și tehnic: Siviu Cotiușc și Fabien Monestier. Muzică: Kenny MacLeod.

În distribuție: Andreea Bolovan și Andra Ștefan.

Spectacolul este un moment de teatru de păpuși, care-și propune să-i aducă pe prichindei mai aproape de natură. Copiii vor face cunoștință cu pădurea și cu prietenii ei și vor afla ce daruri are codrul pentru oameni și cât de importante sunt acestea pentru echilibrul mediului care ne înconjoară. Povestea se deapănă printr-o îmbinare de mijloace artistice care țin de teatrul de păpuși clasic cu proiecții experimentale. Astfel se sugerează ideea de lume fantastică în care orice e posibil. Doi copii, o provocare și o pădure misterioasă. Așa începe călătoria unui băiețel printre tainele și ființele unei păduri magice. După multe peripeții și încercări năzdrăvane, copilul descoperă secretele pădurii.

Recomandat copiilor 4+.

O producție a Asociației Bafi.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top