Deși mai sunt opt luni până la a cincea ediție a festivalului UNTOLD, interesul pentru abonamente depășește orice așteptări.

Organizatorii UNTOLD au pus astăzi în vânzare abonamentele pentru toți fanii festivalului

Zeci de mii de fani își doresc să-și asigure un loc pentru unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din Europa. Până în acest moment s-au vândut peste 30.000 de abonamente pentru UNTOLD (2019).

Organizatorii au pus astăzi în vânzare pentru toți fanii festivalului, chiar și pentru cei care nu s-au înregistrat, abonamente pentru UNTOLD (2019), la prețul de 119 euro plus taxe. Se pot achiziționa și abonamente VIP la prețul de 269 de euro plus taxe. Acestea pot fi cumpărate de pe untold.com.

În prima etapă de vânzare s-au epuizat 15.000 de abonamente în mai puțin de trei minute.

Atunci, organizatorii au anunțat că vor fi disponibile doar zece mii de abonamente, însă numărul extrem de mare de fani care doreau să-și asigure locul pentru UNTOLD 2019 i-a determinat pe reprezentanții festivalului să crească numărul acestora.

Și pentru a doua rundă de vânzare, care a avut loc marți, 20 noiembrie, organizatorii au anunțat că vor fi disponibile doar zece mii de abonamente, însă datorită interesului foarte mare din partea fanilor, reprezentanții UNTOLD au hotărât să suplimenteze din nou numărul acestora cu încă cinci mii. Și acestea s-au epuizat în mai puțin de zece minute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *