Muzica și dansul ne aduc mai aproape oriunde ne-am afla, astfel că Opera Națională Română din Cluj-Napoca le adresează o invitație specială spectatorilor săi, online.

Opera Națională Română din Cluj-Napoca te invită să revezi online evenimente lirice și coregrafice ale ultimelor stagiuni

Opera Națională Română din Cluj-Napoca te invită să revezi evenimente lirice și coregrafice ale ultimelor stagiuni prin streaming-urile oferite pe site-ul oficial www.operacluj.ro și programate astfel:

  • Vineri, 3 aprilie 2020: MADAMA BUTTERFLY de G. Puccini
  • Marți, 7 aprilie 2020: LACUL LEBEDELOR de P. I. Ceaikovski
  • Vineri, 10 aprilie 2020: TURANDOT de G. Puccini
  • Marți, 14 aprilie 2020: LA BOHÈME de G. Puccini
  • Vineri, 17 aprilie 2020: REQUIEM de V. Verdi
  • Marți, 21 aprilie 2020: RIGOLETTO de G. Verdi

Toate aceste înregistrări vor fi disponibile pe site-ul www.operacluj.ro, începând cu ora 18:00 în zilele menționate, fiind accesibile timp de 24 de ore de la momentul postării.

În contextul Decretului privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României, având în vederea evoluția situației epidemiologice internațională determinată de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, intrat în vigoare începând cu data de 16 martie 2020 pe o durată de 30 de zile, Opera Națională Română din Cluj-Napoca respectă restricțiile impuse de acesta și își suspendă evenimentele inițial stabilite pentru acest interval. Astfel, toate spectacolele lunii martie au fost anulate, iar o parte a spectacolelor lunii aprilie 2020 sunt suspendate, până la reglementări ulterioare.

* Spectatorii care doresc să doneze contravaloarea biletelor achiziționate pentru perioada lunilor martie-aprilie, pentru susținerea instituției noastre, o pot face prin lipsa de returnare a biletelor achiziționate. Nereturnarea acestora până la data de 1 iunie 2020 va fi considerată o donație voluntară.

* Spectatorii care au achiziționat bilete la evenimentele mai sus numite și doresc să le returneze, o pot face în funcție de metoda prin care au fost achiziționate: către compania de ticketing online Bilete.ro (prin e-mail trimis direct la adresa office@bilete.ro), sau la Agenția de bilete a Operei (Casa TIFF) – disponibilă începând cu data de 1 mai 2020 până la 1 iunie.

* În cazul în care solicitați returnarea contravalorii biletelor înainte de data de 1 mai 2020, restituirea se va face prin serviciile bancare, după următoarea procedură: a) persoana care a achiziționat biletul va formula o cerere de restituire indicând un cont bancar unde să se facă restituirea, b) cererea de restituire trebuie să fie transmisă prin serviciile poștale împreună cu biletul în original, c) transmiterea se face prin serviciile poștale/curierat printr-o procedura cu confirmare de primire și conținut declarat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *