O nouă suplimentare a listei drumurilor județene ce beneficiază de reparații

Reunit în ședință ordinară, plenul forului administrativ județean a aprobat luni, 28 August 2017, proiectul de hotărâre inițiat de Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, privind suplimentarea listei drumurilor județene pe care se execută lucrări de întreținere curentă și periodică, respectiv alocarea de noi fonduri pentru refacerea infrastructurii județene pe care se execută în prezent lucrări de modernizare și reabilitare.

În acest sens, în ceea ce privește lista drumurilor județene vizate de lucrări de întreținere, urmare a evaluării realizate în teren de o echipă de experți ai Consiliului Județean, s-a hotărât suplimentarea acesteia cu alte patru sectoare pe care să se execute lucrări de reparații, respectiv DJ 103G Săndulești – DJ 107L, DJ 108C DN1 – Mânăstireni, DJ 161K DN16 – Bărai și DJ 107T Măguri Răcătău – Măguri. Decizia reparării acestor drumuri a fost determinată atât de starea avansată de degradare cât și de necesitatea continuării și finalizării lucrărilor de întreținere deja începute pe aceste tronsoane în cursului anului 2016.

Mă bucur să pot anunța clujenii că patru noi drumuri județene vor beneficia extrem de curând de lucrări de întreținere și că am reușit, totodată, suplimentarea fondurilor alocate pentru lucrările ample de investiții executate în profunzimea drumurilor. Sunt ferm convins că beneficiile ce vor rezulta, legate de accelerarea dezvoltării economico-sociale, se vor vedea extrem de rapid, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Totodată, în ceea ce privește lucrările complexe de reabilitare și modernizare aflate în plină derulare pe drumurile județene, Consiliul Județean a alocat suplimentar suma de 4.450.663,44 lei ca urmare a decontării situațiilor de lucrări finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top