O nouă cofetărie și un nou loc de joacă s-au deschis la VIVO! Cluj-Napoca

Cofetăria Lemnul Verde s-a extins cu o nouă locaţie în centrul comercial din inima Transilvaniei. Mai mult, la VIVO! a fost inaugurat Kiddy Park, cel mai nou şi mai aşteptat loc de joacă destinat celor mici.

Cofetaria Lemnul Verde se deschide la VIVO! Cluj-Napoca

Cofetăria Lemnul Verde a inaugurat cea de-a patra locaţie din cadrul reţelei la VIVO! Cluj-Napoca. Cu ocazia deschiderii, la orice produs achiziționat, clienții cofetăriei au beneficiat de o înghețată din partea casei.

Lemnul Verde

Suntem foarte bucuroși că am reușit să începem procesul de dezvoltare al brandului, fiind la a doua locație deschisă în ultima perioadă. Dorim să oferim clienților cofetăriei o experiență și o atmosferă cât mai plăcută și memorabilă, de aceea am ales să ne îmbunătățim pe partea de amenajare interioară și imagine vizuală a brandului conform ultimelor tendințe, a declarat Andrei Trifan, manager de dezvoltare, Lemnul Verde.

Chiar dacă în ultima perioadă ne-am concentrat pe dezvoltarea brandului, produsele noastre nu au rămas neglijate, făcându-se constant îmbunătățiri asupra acestora, pentru a putea oferi clienților produse și servicii de cea mai înaltă calitate, a declarat Felicia Trifan, director general Lemnul Verde.

În noua locaţie din VIVO! Cluj-Napoca, clienții vor regăsi același număr mare de produse cu care sunt obișnuiți, de la prăjituri tradiționale și contemporane, până la produse de patiserie și înghețată.

Deși ultimele două deschideri s-au petrecut într-un timp relativ scurt, am reușit, datorită echipei, să gestionăm cu succes situația și putem afirma că indiferent de locație, clienții vor avea parte de aceeași experiență. Totodată cu această expansiune, dorim să ne completăm echipa, pentru a ne ajuta la continuarea viziunii brandului Lemnul Verde, au declarat Andreea Călugăr, Laura Buza și Ciprian Călugăr, membrii departamentului operațional, Lemnul Verde.

Cofetăria Lemnul Verde este situată în zona de food court a centrului comercial, vizavi de KFC.

Kiddy Park – un nou loc de joaca la VIVO! Cluj-Napoca

Kiddy Park este un loc de joacă modern dedicat copiilor cu vârste cuprinse între un an şi nouă ani. Aici, aceştia sunt aşteptaţi să ia parte la activităţi distractive şi creative, într-un spaţiu de aproape patru sute de metri pătraţi.

Kiddy Park

Cei mici se pot distra în labirintul modular etajat, pe trambulină, tobogane, piscina cu biluţe colorate sau chiar la pista pentru maşinuţe, special amenajată în locul de joacă. Spaţiul este creat astfel încât să ofere atât siguranță celor mici cât și oportunitatea de a se dezvolta pe plan social, emoțional și fizic, prin joacă interactivă cu părinții sau cu ceilalți participanți.

La Kiddy Park încurajăm dezvoltarea copiilor prin activități distractive. De aceea, am pus accentul pe stimularea creativității și a imaginației celor mici, oferindu-le ocazia de a se juca în spații special amenajate cum ar fi Kitchen și Market Place. De asemenea, copiii vor putea să își descopere aptitudinile artistice în zona de creație, declară reprezentanţii Kiddy Park.

Locul de joacă le promite distracţie chiar şi celor mai mici dintre copii. Astfel, copiii cu vârsta pînă în trei ani sunt aşteptaţi la Baby Zone.

Kiddy Park este situat la etajul 1 al centrului comercial, lângă clubul de fitness World Class.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top