Consiliul Județean Cluj susține campania de donare de sânge lansată de Organizația Studenților Mediciniști din Cluj și intitulată Toamna într-o picătură.

O nouă campanie de donare de sânge, susținută de Consiliul Județean Cluj

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: Ne-am alăturat cu toată convingerea acestei noi campanii de donare de sânge, extrem de benefice pentru comunitate, întrucât sănătatea este bunul cel mai de preț. Încurajăm, o dată în plus, toate persoanele care pot dona, să facă acest gest, întrucât fiecare strop de sânge contează pentru salvarea vieții și îmbunătățirea stării de sănătate a persoanelor aflate în situații medicale dificile.

Acțiunile propriu-zise de donare vor avea loc pe parcursul a cinci zile, în perioada 6 – 10 noiembrie 2023, în intervalul orar 07:30 – 13:30, la Centrul de Transfuzie Sanguină din Cluj-Napoca, situat pe strada Nicolae Bălcescu, la numărul 18. Pentru a facilita procesul de donare de sânge, organizatorii recomandă persoanelor interesate să se programeze prin intermediul aplicației BlooDoChallenge.

Reamintim, în acest context, faptul că între Consiliul Județean Cluj și Institutul Național de Transfuzie Sanguină Doctor C. T. Nicolau a fost încheiat un Protocol de colaborare în vederea sprijinirii desfășurării unor acțiuni de donare de sânge. În baza acestuia, Consiliul Județean Cluj se implică activ în campaniile de conștientizare derulate la nivelul județului Cluj și care au drept principal obiectiv creșterea numărului donatorilor de sânge.

Informații tehnice despre donarea de sânge se regăsesc pe pagina Centrului de Transfuzie Sanguină Cluj.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top