O nouă campanie de donare de sânge desfășurată de Primăria Cluj-Napoca

Primăria Cluj-Napoca desfășoară o campanie de donare de sânge la care s-au înscris 50 de angajați. Campania derulată de Primăria municipiului Cluj-Napoca se desfășoară pe parcursul a 3 zile (18-20 octombrie 2023). Astfel de acțiuni sunt organizate periodic.

O nouă campanie de donare de sânge desfășurată de Primăria Cluj-Napoca

Astăzi, printre cei care au donat sânge s-a numărat și primarul Emil Boc.

Donarea de sânge este un ajutor neprețuit, de aceea subliniez: Dacă puteți face un bine, să îl faceți! Am participat în această dimineață, alături de colegii din Primăria Cluj-Napoca și agenții Poliției locale a municipiului, la o nouă acțiune a municipalității de donare de sânge, la Centrul Regional de Transfuzie Cluj. Cu această ocazie, le mulțumesc tuturor colegilor din instituție care au răspuns pozitiv inițiativei și îi asigur că participarea fiecăruia la donare înseamnă un ajutor fără seamăn pentru cei în nevoie!, a declarat primarul Emil Boc.

Beneficiile pentru sănătatea donatorilor, studiate și dovedite, sunt multiple: de la efecte precum reglarea tensiunii arteriale sau reducerea apariției atacurilor de cord până la îmbunătățirea sănătății mentale și impact pozitiv asupra stresului.

Mai mult, fiecare donator beneficiază de: analize medicale (grupa sanguină, Rh, hemoleucogramă, hepatita B, hepatita C, HIV, HTLV, analize biochimice), compensații valorice – 7 bonuri valorice care pot fi folosite pentru a achiziționa produse / alimente, adeverință pentru a beneficia de o zi liberă de la serviciu, facilități la transportul în comun ș.a.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top