Numărul candidaților la UBB se apropie de 16.000

Peste 15.700 de absolvenţi de liceu şi-au depus dosarele de înscriere pentru studiile la nivel licență (învățământ cu frecvență și învățământ la distanță) în perioada 12-22 Iulie 2017 la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, numărul candidaților înscriși fiind cu peste o mie mai mare decât cel total înregistrat în sesiunea de admitere din vara anului trecut.

În aceeaşi perioadă, aproape 3.700 de candidați și-au depus dosarele pentru unul dintre locurile oferite de UBB la nivelul programelor de master.

Majoritatea facultăților Universității Babeș-Bolyai au încheiat deja perioada de înscriere, iar rezultatele finale ale concursului de admitere vor fi cunoscute până la sfârșitul acestei luni.

Perioada de admitere la Universitatea Babeș-Bolyai este cuprinsă între 12 și 31 Iulie 2017, toate informaţiile necesare candidaţilor fiind accesibile pe site-ul oficial.

Absolvenţii de liceu au la dispoziţie aproape 5.000 de locuri bugetate, peste 9.200 de locuri în regim cu taxă și 2.650 de locuri pentru învățământul la distanță și învățământul cu frecvență redusă.

Oferta Universității Babeș-Bolyai pentru absolvenţii de facultate care doresc să se înscrie la master cuprinde peste 3.500 de locuri la buget, peste 6.600 de locuri la taxă și aproximativ 900 de locuri pentru învățământul cu frecvență redusă.

Pe întreaga perioadă a admiterii, Universitatea Babeş-Bolyai pune la dispoziţia candidaţilor un număr de 440 de locuri în căminele proprii din Campusul Studențesc Hașdeu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top