Nu mai există drumuri județene blocate după furtuna de duminică

Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința participanților la trafic și a locuitorilor din zonele afectate faptul că, la această oră, pe raza județului nu mai există niciun drum județean blocat sau închis circulației rutiere.

După ce am reușit deblocarea, respectiv reluarea circulației rutiere pe toate drumurile județene, am trecut la o altă etapă, aceea în care acționăm extrem de intens pentru eliberarea întregii părți carosabile și pentru îndepărtarea tuturor potențialelor pericole cum sunt, spre exemplu, copacii rămași suspendați deasupra căilor de rulare, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Urmare a fenomenelor meteorologice extreme care au lovit cu deosebită intensitate județul Cluj, respectiv a furtunii violente din cursul zilei de duminică, 17 Septembrie 2017, ca o consecință a căderilor masive de arbori pe carosabil, în prezent mai există doar unele sectoare de drum, din ce în ce mai reduse ca număr, unde circulația rutieră este îngreunată însă doar în ceea ce privește traficul greu sau de mare tonaj.

Echipele Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat din cadrul Consiliului Județean Cluj au intervenit în regim de urgență, imediat după încheierea furtunii, pentru deblocarea circulației rutiere și eliberarea de arborii căzuți a drumurilor județene. Începută încă de duminică și continuată în cursul zilei de luni, intervenția echipelor DADPP se derulează în prezent în vederea degajării complete a materialului lemnos aflat pe sau în apropierea căii de rulare a drumurilor județene din zonele afectate.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top