Sâmbătă, 29 Septembrie 2018, între orele 18:00 și 00:00, la Biblioteca Județeană Octavian Goga din Cluj-Napoca va avea loc Nocturna Bibliotecilor.

Nocturna Bibliotecilor (2018)

Este pregătit un program inedit care va cuprinde activități pentru toate vârstele, dintre care amintim: teatru pentru copii, susţinut de artiştii Teatrului de Păpuşi Puck, spectacol susținut de grupuri vocal-instrumentale de elevi de la Școala Gimnazială Alexandru Vaida-Voevod, precum și un Retro Party ’90 în spațiul de socializare Biblio Lounge amplasat la etajul I al clădirii. De asemenea, alte activități care vor avea loc sunt: vânătoare de comori, Quizz night, concurs de talente, vizionări de film, ateliere de creativitate, lecturi publice și prezentări. Totodată, colectivul Bibliotecii Județene oferă înscrieri gratuite, cărți în dar și posibilitatea unor vizite ghidate.

Anul acesta Nocturna Bibliotecilor, inițiată de Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România (ANBPR), este dedicată valorilor și simbolurilor culturale ale Marii Unirii, reunind participanții sub sloganul BIBLIOTECILE UNESC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *