Duminică, 3 Decembrie 2017, între orele 13:00 – 15:00, la Platinia Shopping Center din Cluj-Napoca va avea loc evenimentul Nepoți de Crăciun, ediía a VIII-a.

Nepoți de Crăciun

În urma unor cercetări s-a ajuns la trista concluzie că majoritatea bunicuților suferă de singurătate. Acest aspect împreună cu situația financiară precară au stat la baza deciziei lui Cristian Gog de a demara prima campanie Nepoți de Crăciun în 2010 prin Asociația Magic People. Împreună cu alte motive, de a implica benevol în acțiuni umanitare comunitatea, de a aduce multe zâmbete, de a învăța să te bucuri de lucruri simple cum ar fi să dăruiești, campania Nepoți de Crăciun ajunge în acest an la a 8-a ediție.

Scopul este de a aduna trei mii de pachete cu alimente pentru bunicuți în pragul sărbătorilor. Dacă edițiile anterioare s-au desfășurat în județul Cluj, în acest an organizatorii împreună cu voluntarii își propun să ajungă și în alte trei județe: Alba, Mureș, respectiv Sălaj pentru a face fericiți cât mai mulți bunicuți.

Spectacolul se adresează tuturor categoriilor de vârstă, așadar nu există niciun motiv să nu petreceți timp de calitate alături de cei dragi. Veți fi spectactorii unor piese de teatru puse în scenă de către Teatrul de Păpuși Spiriduș, personaje de poveste, specifice Crăciunului vă întâmpină și vă așteaptă să surprindeți super momente împreună printr-o poză.

Magicianul Cristian Gună de la Fantasmagia va susține o prestație cu numere de magie, dedicate atât copiilor, cât și adulților. Spectacolul va fi unul 100% interactiv, cu apariții, dispariții, levitație de obiecte, momente comice care să asigure buna dispoziție și doza necesară de râsete.

Cei mai tineri dintre participanți vor avea ocazia să participe la ateliere creative organizate de către Mamele Antreprenoare (Mamprenoare) în colaborare cu Fantasmagia.

Dacă vrei să faci un bunicuț fericit poți alege să donezi în contul Asociației Magic People, RO43BTRL06601205I50549XX deschis la Banca Transilvania, sau online.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top