În perioada 5-12 Noiembrie 2017, Napoca Avenue transformă Iulius Parc din Cluj-Napoca într-un spațiu multicultural ce va găzdui o serie de ateliere și conferințe dedicate atât celor mari, cât și celor mici. 

Napoca Avenue

Napoca Avenue, eveniment aflat la cea de-a doua ediție, este gândit să faciliteze accesul la activități culturale, manifestări de artă și cultură.

Concept Space powerd by Napoca Avenue este un concept unic în Cluj-Napoca, prin intermediul căruia clujenii au posibilitatea să ia parte la diferite evenimente culturale și artistice, chiar în mediul lor. Concept Space surprinde publicul prin amenajarea sa creativă, acesta fiind împărțit în: zona expozițională (expoziții de fotografie, artă decorativă, design interior…) și o zonă tip lounge (ateliere de soft skills, ateliere de creație, meet and greet, conferințe, seri de tim Jazz & Wine…)

Concept Space va oferi oportunități de educație non-formală, prin diferite ateliere de soft skills și ateliere de creație. Totodată, acest spațiu multifuncțional va fi gazda unor evenimente inovative cu invitați speciali. Concept Space invită publicul la o serie de discuții tematice cu invitați precum Cornel Hoza, fondatorul Beard Brothers, scriitoarea Hanna Bota, Dorin Chiș sau băieții de la Epic Show.

Gândit să faciliteze accesul la manifestări de artă, cultură și activități culturale prin care se promovează patrimonial local și se încurajează schimburile culturale, Concept Space atrage profesioniști din domeniu și tineri interesați, mai aproape de valorile culturale, într-un spațiu destinat artei.

Acces gratuit.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top