Pentru acest week-end, Movie Nights se mută din Iulius Parc la Central Park Wine Festival, cel mai mare eveniment din România dedicat vinului, gastronomiei, culturii și muzicii, care se desfășoară în perioada 30 August 2018 – 2 Septembrie 2018.

Movie Nights se mută la Central Park Wine Festival

În fiecare seară, de la ora 20:00, Iulius Mall îi invită pe vizitatori să se bucure de experiența cinematografică în aer liber, în compania licorii lui Bacchus. Joi, cinefilii vor urmări Belgica, o dramă în regia lui Felix van Groeningen, care a câștigat premiul pentru cea mai bună regie de film internaţional la Sundance 2016. Filmul este bazat pe povestea reală a unui bar pus pe picioare de doi frați, Belgica, ce devine o oprire obligatorie în viaţa de noapte a oraşului.

Vineri, la Movie Nights de la Central Park Wine Festival se va spune The History of Love (Povestea Iubirii). Bazat pe bestseller-ul cu același nume, scris de Nicole Krauss, filmul urmărește povestea de dragoste dintre doi tineri evrei din Polonia, pe care ororile celui de-al doilea război mondial par să-i despartă pentru totdeauna. Regia este semnată de Radu Mihăileanu.

Clouds of Sils Maria (Nori peste Sils Maria) se vede sâmbătă. În regia lui Olivier Assayas, pelicula este despre o actriță cunoscută pe plan internațional, invitată să joace într-o repunere în scenă a piesei care a făcut-o celebră cu două decenii în urmă. Însă, de această dată, joacă rolul personajului mai vârstnic. Filmul surprinde trăirile emoționale desprinse din ipostaza de a fi de cealaltă parte a oglinzii, față în față cu o tânără speranță, care interpretează rolul care a consacrat-o.

Programul Movie Nights la Central Park Wine Festival continuă duminică, cu proiecția filmului Reminder (Fragmentar). Drama, în regia lui Omer Fast, are în centrul atenţiei un tânăr care, în urma unui grav accident, încearcă să-şi reconstruiască trecutul din amintiri fragmentate. Eforturile sale devin obsesive și să îl conduc la acțiuni extreme.

Movie Nights este un eveniment organizat de Iulius Mall Cluj, cu sprijinul Festivalului Internațional de Film Transilvania. Această ediție este una specială, organizată la Central Park Wine Festival, un eveniment ce propune patru zile cu degustări de vinuri românești și internaționale, street food, activități culturale și muzică live.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top