Sâmbătă, 11 Iulie 2020, începând cu ora 21:30, Iulius Mall Cluj te invită să participi la evenimentul intitulat Movie Nights.

Movie Nights în Iulius Parc Cluj

Sâmbătă, 11 Iulie 2020, începând cu ora 21:30, vei putea urmări Birds of Prey and the Fantabulous Emancipation of one Harley Quinn. După ce drumul ei și al lui Joker se despart, Harley Quinn face echipă cu super-eroii Black Canary, Huntress și Renee Montoya pentru a salva o tânără fată din mâinile unui temut criminal din Gotham. Cum se termină totul veți descoperi sâmbătă.

De asemenea, luna aceasta pe ecranul din Iulius Parc vor mai rula și Motherless Brooklyn, film ce urmărește povestea unui detectiv particular afectat de sindromul Tourette, și The Way Back, care prezintă peripețiile unui ofițer polonez de cavalerie capturat de Armata Roșie, ce reușește să evadeze din Gulagul siberian.

Movie Nights este un proiect Iulius Mall Cluj și Raiffeisen Bank, ce are loc în Iulius Parc, oferind prilejul de a te bucura de filme în aer liber și în siguranță. Accesul este gratuit, însă pentru a păstra distanțarea fizică, locurile sunt limitate. În plus, fluxul de intrare și ieșire în perimetrul evenimentului va fi diferențiat, la intrare va fi monitorizată temperatura și se va impune respectarea măsurilor de siguranță și distanțare fizică.

În cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile, filmul va fi reprogramat pentru o dată ulterioară, ce va fi anunțată pe pagina de Facebook a evenimentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *