Miercuri, 27 Septembrie 2017, și joi, 28 Septembrie 2017, începând cu ora 20:00, Reactor de creație și experiment din Cluj-Napoca te invită la avanpremiera și premiera spectacolului intitulat Miracolul de la Cluj de Petro Ionescu.

Miracolul de la Cluj

Regia: David Schwartz. Scenografia: Anda Pop. Muzica: Kristina Sipos.

În distribuție: Oana Mardare, Lucia Mărneanu, Denisse Moise și Doru Taloș.

Plasând totul în sfera posibilului și a miracolului, spectacolul aduce în scenă povestea jocului Caritas și a fenomenului care a luat amploare în jurul acestuia în anii ’90. Treptat e dezvăluită dimensiunea politică și socială care a stat în spatele acestui circuit, fără de care nu ar fi putut ajunge la asemenea proporții.

Spectacolul nu este recomandat persoanelor cu vârsta sub 14 ani.

Exerciții de democrație. Investigarea istoriei recente este un proiect cultural al platformei Reactor Social, finanțat de Administrația Fondului Cultural Național, Primăria și Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca, Consiliul Județean Cluj și UNITER.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top