În perioada 6-8 Octombrie 2017, pe Aleea Muzeului Etnografic din Pădurea Hoia-Baciu (Cluj-Napoca) va avea loc festivalul intitulat Mioritmic, ediția a V-a.

Mioritmic

Mioritmic este un festival de muzică electronică de avangardă, cu o selecție de artiști inovativi care dau tonul și stabilesc noi trend-uri. Punem accentul pe întreaga experiență muzicală și vizuală și pe atmosfera creată de public și de artiști.

Trei mari scene (Naiului, Lirei și Cobzei) vor fi pregătite pentru întreg weekend-ul, fiecare având un stil propriu, atât din punct de vedere muzical, cât şi din punct de vedere al decorului. Participanţii vor avea parte de o experienţă unică, datorită unui sistem de sunet de top, al proiecţiilor speciale de video-mapping și al elementelor decorative florale, scenele fiind acoperite, încălzite și conectate între ele.

Line-up

Scena Naiului

  • vineri / Valentino Kanzyani, Masomenos, Paul K și RQZ
  • sâmbătă / tINI, Bill Patrick, Maher Daniel, Clovis și Sepp

Scena Lirei

  • vineri / RPR Soundsystem (Rhadoo, Petre Inspirescu și Raresh), Herodot, Suciu și Crihan
  • sâmbătă și duminică / Barac, Atipic live (Priku), Arapu, Mihigh, Gescu, Charlie, KD Chriss, Cap, Lizz și Cosmjn

Scena Cobzei

  • vineri / The Prototypes, Flowdan live, Argatu’ live, Moș Martin, Krueger, Snow, MC Agent și Down
  • sâmbătă/ Magda, Denis Kaznacheev, Rayo, G76 și Zefzeed

În exteriorul scenei Lira va fi amenajată o zonă specială, acoperită și încălzită, pentru food court, merchandise și smoking area. Fumatul va fi permis doar în zona special amenajată.

Plata la bar se va putea face în baza token-urilor ce vor putea fi cumpărate doar de la punctul de vânzare central (intrare Scena Naiului). Un token = 10 lei.

Acest eveniment se adreseaza persoanelor majore.

Abonament pentru toate zilele: 119 lei. Ele se pot achiziționa online sau din Booha Bar, Outwear, Uman din Iulius Mall Cluj și Kharamel Caffe din VIVO! Cluj-napoca.

Bilete la eveniment: vineri / 70 lei, sâmbătă / 80 lei și duminică / 40 lei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top