Mega Image deschide cel de-al doilea supermarket din Cluj-Napoca

Mega Image anunță deschiderea celui de-al doilea supermarket din Cluj-Napoca, parte a planului de expansiune anunțat la începutul anului.

Astfel, noul supermarket Mega Image este amplasat într-o zonă centrală, accesibilă pentru pietoni, în Piaţa Mihai Viteazu, numărul 17, și are o suprafaţă de vânzare de 890 de metri pătrați.

Cea de-a doua deschidere confirmă angajamentul pe care ni l-am luat odată cu lansarea pe piața din Cluj, acela de a aduce astfel clujenilor o experienţă diferită la cumpărături, care să le ofere inspiraţie pentru stilul lor de viaţă autentic. Continuăm, de asemenea, să susţinem şi să promovăm producătorii locali, prin parteneriate directe cu aceştia, afirmă Vassilis Stavrou, Director General Mega Image

Noul supermarket Mega Image Mihai Viteazu din Cluj-Napoca include o mare varietate de produse, alături de cele marcă proprie, recunoscute prin calitate, o zonă de deli, precum şi gama de produse ready-meal Mega Apetit.

Mai mult, Mega Image continuă parteneriatele cu producătorii locali, pentru a oferi o gamă variată şi de calitate de produse locale. Astfel, producătorii locali de legume şi fructe vor oferi în sortimentaţia Mega Image produse proaspete de sezon, iar producătorul local de carne Moldovan – Carmangeria Sânnicoară şi producătorul de produse de panificație și patiserie La Casa vor oferi o gamă specială de produse în cadrul magazinului.

Programul standard de funcționare a noului supermarket Mega Image din Cluj-Napoca va fi de luni până sâmbătă, în intervalul orar 7:00 – 22:00, iar duminica 8:00 – 21:00.

Mega Image îşi extinde în mod constant reţeaua de magazine şi pătrunde astfel tot mai mult în proximitate, devenind unul dintre cei mai puternici jucători din retail ce se apropie din ce în ce mai mult de clienţi, pe un teritoriu familiar acestora, uşurându-le astfel modul de a-şi realiza cumpărăturile.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 557 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image îşi propune să le ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate şi o gamă de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile. Mega Image face parte din Ahold Delhaize, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top